Nauka o zdrowej żywności

Udało nam się zrealizować kolejne zadanie z ogólnopolskiego projektu ,,EKOszkoła 2025”.
Młodzież miała okazję zapoznać się z wiadomościami dotyczącymi zdrowej i ekologicznej żywności. Poznali jakie znaczenie dla organizacji młodego człowieka ma regularne spożywanie ekologicznych owoców i warzyw. Na podsumowanie zajęć wykonali sok jabłkowy, który mogli zabrać do swoich pokoi i tam go skosztować.

Inne posty:

„Dzień świadomości autyzmu”

  „Autyzm sam w sobie nie jest taki straszny. Brak wiedzy na temat autyzmu, brak osób dysponujących odpowiednią wiedzą w swoim otoczeniu, niemożność skorzystania z

Zajęcia warsztatowe – wykonywanie budek dla ptaków

Ptaki odgrywają niezastąpioną rolę w ekosystemie środowiska przyrodniczego, stanowią ważny składnik licznych łańcuchów pokarmowych pomagając w kontrolowaniu populacji owadów i gryzoni, a także wspierając rozsiewanie

Wszystkie prawa zastrzeżone bursa-mragowo.pl